A C T U A L I T Y – Duivels Dilemma.. Wat doen we met S G P Kees van der Staaij

A C T U A L I T Y – Duivels Dilemma.. Wat doen we met S G P Kees van der Staaij

Wie waarschijnlijk op zijn schreden van de eindsprint in zicht in de Sarbortus-kliniek strandt, is Kees van der Staaij je machteloos naar te kijken, hoe bedreigend zo’n Inteelterige Uitspraak van de Zwarte Kousenkerk ís !
Mensen die zich laten Doodverzwijgen door een G * D en een Bijbel! Terwijl ik bij – bel altijd aan Fietsen denk !! Gods Woord tegen het -van-onder-mijne !!
Oh, wat zou ik ‘m er graag in-fietsen bij zo’n G * ddeloze Meneer, die met zo’n opmerking zich zelf meer verkracht dan een Misbruikte Vrouw daar tegen op kan. S ex G een P robleem : Kees van der Staaij is het Probleem Dus vrgen we aan Bèl-ze-up en en Jézaus of het een Duivelse Afdrijving als Dilemma wordt of of een Sarbortusaanse behandeling in een tandarts-kliniek, onder bewakende begeleiding van een misbruikt Dames-team. Om verdere Inteelt-gedachten van deze Geloof-richting te voorkomen, wordt er aan gedacht om over de gehele Bijbelbelt een Zwarte Kous als Regenjas te trekken.. om er voorgoed van afgetrokken tezijn..Ondertussen kijkt Kees van der Staaij naar een Engel-achtige Videomnipóóttentie waarin hem fijntjes in Viesuéle en Vieziekezin het Woord Verkrachting van G * D word duidelijk gemaakt.. met op de achtergrond natuurlijk het E O Programma
Verzing Uw Kracht! Tegelijk wordt hij aan een Kruisverhoor bij-gespijkerd met op de achtergrond de Veluwse Golgotha… Den Heere is mijn Rheddershond die als een Blinde Geleide Keaas van der Staaij je van te kijken van zijn Blindheid geneest. Tegelijkertijd is iederéén van deze S G Péër genezen. En heeft Den Heere van Boven in een Spoed debat gevraagd om vanuit Hemelsche gronden onmiddelijk af te treden, tot diep onder het Altaar van de Bloed-schande, en zich vanzelf niet op te hangen aan Leugens om K * D S Bestwill..Naar nu blijkt plegen mensen met een Défiatische ongegrondheid vaker spontaan Auto-Neuthanasie aan de Bar van G * D S Wijnkerk……
Dus het zal ons allen een Psalmische zegen zijn als de vanzelf-oplossing van de Kherkeleke-Politieke Leider in een
Auto-suïcidatie zal liggen.. En met Engelen-geduld wat in hun Kerk toch niet Vreemd gangers zal gaan moet dat toch Lukken . Want de Heer is mijn Rhedder en de Verkrachter van Het Woord Verkracht Mijn Op – Lósser van Het Kwaad!!

Share
Dit bericht is geplaatst in C D A, Geen categorie, S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>