A C T U A L I T Y – De Olympische Spelen zijn nog niet voor bij of Emile neemt met toch een E I N D – S P U R T

De Olympische Spelen zijn nog niet voor bij of Emile neemt électoraal -anaal toch een E I N D – S P U R T en laat ze allemaal een P O E P P I E Ruiken !!

Het is niet allemaal Goud wat er Blinkt in Zomergasten maar Liedewij Edelkoort is de Moeder aller Moeders of wel The M O T H E R of Inventions !! Die bepaalt wat wij wel en niet doen. Die voor jaren vooruitbepaalt in welke Kleur Auto we rijden. zelfs met wie we naar Bed gaan.. En zr is de Bed-Bad-Back-up mothert of Invention van Anton Beeke, De Ontwerper van het beroemde Naaktloze Alphabed.. Heerlijk lijkt me dat om met 24 lijfelijkel Alphbed-acteurs de Toekomst uit te proberen..Liedeweij Edelkoort deelt de Lakens uit met de Grote Captains of Industrie, en met de groten der aarde van de Mode..Alleen tot nog toe heeft ze niet kunen bepalen wie er over vier jaar in Brazille gaat winnen..

Maar of er veel Zomer-gasten vanavond Kijken? De Badgasten in ieder geval niet.. Die ziiten vast en zeker vast in de File tot na het Avondgloren..

De andere gasten kijken naar De Spice- Girls Revisited bij het afscheid van de Olympische spelen! See You in Brazil..

And Who do I see bij the V P R O ? To night? Maar ik blijf er voor thuis!
Ooit Uitzending van S I M E K met Lideweij Edelkoort gezien?? Jaren geleden.. ?. De Chemistry tussen die twee logen er niet om.. Hopelijk wordt het wel een verkoelende uitzending, want om nou nog eens de temperaturen te laten stijgen, krijgen zelfs de Kijkers Migraine -aanvallen van ..Of heeft lidewij van Veredelt Koort daar ook een Oplossing voo van in d e Toekomst .. Benwieud in welke Kleur die Pillowtjes en talk op de Markt komen?

Diederik Samsom kijkt met Stijgende Verbazing en verdwazing..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, Hennie Vrienten/ Zomergasten / Doe maar gewoon doe je gek genoeg, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwsuur, Olympische - Spelen - London, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij, Tweede Kamer - Wandelgangen, Wouter Bos/ Clumnist V K, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap, Z O M E R G A S T E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – De Olympische Spelen zijn nog niet voor bij of Emile neemt met toch een E I N D – S P U R T

 1. Bart zegt:

  Vanavond geen sluitingsceremonie voor mij, ik heb nooit zin in die bombast… ;-)
  En de zomergast ga ik even proberen, twintig minuten. Dat ze uit de modewereld komt, of daar toch veel mee te maken heeft, pleit in ieder geval niet voor haar, nou ja, ik zie het wel…

  Met politieke mannetjes hou ik me niet meer bezig, ik heb eventjes schoon genoeg van die bedriegers, zeker sinds de toestanden rond het lente-akkoord…

  Een groet van hier, van Bartholomeus…

 2. Joshua zegt:

  Bart , ze is wel één van de Belang-en invloedrijkste Dames in de Trensetter-wereld.. Maar ook in de Hard Core Business van grote Corporations en verder ja, mode.. Begonnen bij the Bijenkorf in de jaren 7 0 – tig..
  En ja, De H H Poliniettici Ver kies Zingen boven Stemmen !!
  Ik was van plan niet te stemmen, maar ja, je moet wel anders moet je je mond houden. Dus stem ik op de Meerderheid die tegen is dat Mark of Diederik de Touwtjes in handen krijgen..

  Groet van uit een te warm Emsterdem..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>