A CT U A L I T Y – Frank de Boer laat zich niet door Uitnodiging v C O C in de G A Y Boot nemen..

Voor Frank de Boer gaat A J A X als Club geen Zee Oh Zee te hoog………

Normaal gesproken gaat Frank de Boer op met z’n Neven en nichtten, maar als je er geen Zee Oh Zee te hoog voor zet.. dan verschiet ook Frank van Kleur namelijk Rose.En Frank is vrij gesproken nogal van de Rose Spuit-bubbles.. dus ik zie het verschil niet maar Ja, blijkbaar heeft ie nu al De Johann Kluyff -schaal voor zijn hoofd, dus dat is in de Verblindheid van Danny een Inkoppertje.. En ja, voor De C O C is dat een A-sportieve -Inkopper voor eigen doel.. Nee, wij gaan niet op die Boot !! Dat het niet Boottert tussen de sportieve Homo , en de Hé Hé Hétero is wel duidelijk.. maar wie is hier nu de échte Hétero”De Man met Dè Bàllen !! Dat is toch die H O M O Frank en vrij gesproken.. .. Die heeft n.l niets te verliezen Frank en Vrij gesproken.. Die heeft n.l Frank en Vrij-ge-sproken : “De échte Ballen”, en jongleert daarmee met Twee.. En ja, met een Blote Billen-gezicht wat niet Boottert smeer je ‘m er ook niet mee weg. En ja, Voetbal is van iederéénalléén niet voor Drhomo’s want die hebben bij A J A X : Léés Frank de Boer nog steeds geen ‘Poot om op te staan ..’. Ideetje : A R E N A afhuren voor Rose Feestje.. maar is niet origineel.De eerste Gay -Games waren in de A R E N A..

Zojuist heeft het A N P verklaard dat de werkelijk reden van Frank de Boer’s weigering om naar de Gay – Pareet te komen is, dat ie dan met z’n Billen Bloot moet..En de A J A X – Vlag als edel – schaamdoek te gebruiken vond de Club weerniet zo’n goed Idéé..

Maar wat denkt Klaas V O S daar nou van.. of is ie ook een Held op Klompen.. Want als er een zich nergens een Flikker van aan trekt.. is het Klaas wel..Dus zal Klaas Vos wel een Dominéante Rol in de -Onder-handelingen gaan spelen tusssen de Godenzonen en de G * D van Aai Jaai Jaai Jakkes

Kijk daar vind ik noa geen Flikker aan hè om alsèxcuuse Truus te gbruiken, dat eh..http://www.telegraaf.nl/binnenland/12615273/__Ajax_niet_naar_Gay_Pride__.html

Kan mij niet voorstellen dat Frank de Boer geen ‘Ballen-verstand’ van die Sport en dus ook Homo’s heeft!!!??..Want iederéén heeft daar bij het Wakker worden wel eens van gedroomd, en kwam er achter dat ie niet aan z’n trekken kwam als Top-sporter..

Verder vertelde mij iemand die uit de Kast kwam en de Darkroom in ging, dat ie laatst verbaasd was, toen er een groep jonge A J A X -Fans beetje Hard-core ajaxieden allemaal de Darkroom in gingen !! En die kwamen echt niet voor Tafel-tennis.. want daar krijg je op zo’n Plek natuurlijk het heen en weer van.. En dat is dus het Hypocriete van de échte Mannen- Bàllen -sport !! Een échte Man is geen Homo.. Hoe Naïef kun je zijn……………Mijn Définitie is al jaren geleden opgeschreven :

Al Bneuk je nog zo snel.. als je naar je E I G G E B À L L U L L E N kijkt blijft het altijd “Gelijk – Spel !!”

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, C O C, F R A N K de Boer komt uit de Kast, Frank de Boer, P S V - A J A X - P S V en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>