A C T U A L I T Y – Uri et Orbi Rosenthal wil nu Think – Tanks aanschaffen

Uri et Orbi Rosenthal wil nu Think – Tanks aanschaffen om Nieuw Stratégisch – One- beleid uit te stippelen

Tja , voor Uri et Orbi is deze Duitse Overwinning moerlijk zum Acceptieren.. Had Uri maar een Think – tank moeten aankopen.. Inplaats daarvan werd ie door de Linkse stromüng in die ‘Zweite Holländische Zimmer’ Tank You so Muts op een Zijspoor van de Mensen rechten gezet. Ja na , 6 7 jaar moet je de Duitsers nog niet uitschakelen, dat doen ze zelf wel met jou.. Streep en kras door de Rekening van 2 0 0 Miljoen . Maar ja een Kras op een ‘Tank you so Muts’, joh, wie ziet dat en klaagt er over?

T A N K You so M U T S

Massay Hysterie in Ver – Zonnen – Panelen..er zijn nog 2 0 . 0 0 0 wachtende voor U

Ver – Zonnen – Panelen.. er zijn nog

C D A wil inverstieren in Ruimte- zo’n Vaart zal dat toch wel niet Lopen. Of zijn ze van hun geloof gevallen? Ze waren toch al eeuwen in Hogere Sfheren..

En bij In – Holland kunnen wij aan Doekle Terpstra een Diploma van Onvermogen uit reiken..

Ook een Diploma van Onvemogen ? Ga naar …

Groen Links wil dat Nederland met F- Oud en Nieuw op Zwart gaat wat Vuurwerk betreft , zodat wij het Nieuwe Jaar niet zien zitten !! Laten wij nou Groen Links laten liggen, hélemaal niet zien zitten..

Groen Links wil met één Knal voor goed Oud en Nieuw Doven!!

En in deze Verkieszingstijd is iederéén Lid van dezelfde Familie geworden.. Allemaal zijn we lid van dezefde Linkse of Réchtse Kerk.. En zingen we allemaal hetzelfde Liedje.. De Familei – ooit de Verbindende Max Factor waar een “Kerkelijk – Lùchtje ‘ aan zat . Is nu dankzij Diederik Samsom De Vlhoeksteen van de Nééder – ver-landste samenleving geworden.. Diederik die Sybrand van Kaersma Buma Puma het Eeeuwige Licht van De W C D A Réchts in haalt.. G * D nog an toe.. wat verlang ik toch naar Vroeger.. toen alles nog Jaar-overzichtelijk was.. Toen Joop nog Joop en Wiegel nog Wiegel was..

En nu zijn we Électoranaal één grote Af-scheit-worst van de Kleinburgelijkheid geworden..The Truth-peet-oma’s als Op- Plasmoeder om van het gezeik af te zijn..

Dus Stem ik nog steeds net als Mijn Piano-stèmmer op de Geheel-onthouder : Verkíeszingen boven Stemmen..
Mijn Stem verdient meer.. Dus laat ik ‘m nog steeds Links – of Rechts om Links liggen.. Zo ontstemd ben ik over de
Vooruit-kamertjes-Politiek die van te voren een smerige Eenheids-worst laat zien.. waar ik Életoranaal een Slechte Trek van krijg.. Ben Onpartijdig sta boven Politiek en Gods-dienst, maar : Ik ‘geloof het wèl !’.

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Debat op 2, Geen categorie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Opiniepeiling, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>