A C T U A L I T Y – Tour dès Force et dès France avec le Telegraaf en vacance

Telegraaf komt morgen met onthullingen over Poliniettici die verslaafd zijn aan,en daarom eiden dat er een Om-dopings -ondezoek komt, zodat iederéén in de ontkennende fase, nog stevig in z’n Politieke Zadel-carrièrre kan blijven zitten..
Want om nu al gewipt te worden door B- Roddelwerk van een gedéclascificeerde
Vhoernalist , is natuurlijk ook niet om naar huis te schrijven. Alhoewel velen die beschuldigd worden graag in twee trappen -na rond thuis zouden willen komen.
Thuis Bij de Openhaard gaan zitten, en bij openhaard aangestoken door die Wakkere Ochtend-krant de op-één-dhoping van feiten eens rustig door nemen.. Terwijl Smart ons in meets-termen doucement onder het bed kletst..

Telegraaf komt morgen met \'k – Onthullingen over

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>