A C T U A L I T Y – The Nolympic Games for Epke Zonder Land …

Benieuwd of Gerd Hardleers nu zijn beleid gaat om-t u r n e n !!??

No- lympic Games voor Allochtonen… Maar sporter ‘zonder land’ mag wel voor Néderland uit komen! Meneer Hardleers, leg uit hoe zit dat? Ik zou dat toch eerder bij hardlopers verwachten, die er van door gaan, of een Cubaanse Honkbalspeler, die als Cubaan niet Honkvast aan een land zit. Kijk die mogen zonderland best voor mij voor Nederland uitkomen.. Maar een Fries als Appske , dat die zonderland voor Nederland mag uitkomen..Weet die Blonde Olympische P V V – G * D daar van..?.

En dan hebben we het nog maar niet over die 2 0.0 0 0 hardlopers die in Syrië Doodlopers bleken te zijn. Of over de Marathon-bombings op de Stad Aleppo..

En in ons eigen land is een hele woonwijk onverklaarbaar – verklaard. En iedere uitleg van de Directeur of de Burgemeester met als antwoord dasbest zal wel waar zijn , maar kan ik niet voor mijn rekening nemen, zolang ik in het Buitenland verblijf. Maar de bewoners voelen zich dus ook allemaal Epke – zonder- land dus..

Het land is te klein , als de Ha Ha – Bestuurders eens zelf met Meubel-ordinair en al op straat worden gezet. Ja, dan is het land te klein.Asbestte résultaat heeft die Burgemeester volgens mij allemaal minnen op zijn rapport-cijfer, dis die valt niet te beminnen

Is er nog leuk nieuws.. Ja ha, er zijn gelukkig weer veel Blauw-algen aan het strand gespoeld, zodat De Kust en te keur er ‘s avonds erg Romantisch uit ziet .. Maar ik zou maar niet te lang daar van genieten, want de Ijsberg en ‘schotsen en scheef’ smelten als de Hollandse Kazen met 9 2 % . wat niet verontrustend is volgen N A S A.. Maar pas als het volgend jaar weer gebeurt, ja dan moeten we gaan … eh Opletten.. als het te laat is ! Ben ik Blij dat eh volgens de Maya-Calender wij eind dit jaar ….. Ja Doei.. Oh, maar nu snap ik het . Die Olympische Spelen zijn een Grote Training voor Het Volk om op 21 December op tijd weg te wezen !!

__Mysterieus_verschijnsel_in_zee__.html

Share
Dit bericht is geplaatst in G E E R T W I L D E R S en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>