A C T U A L I T Y – P- ersoonlijke V- oorkeur V- an….?….

P rettige V acantie V an ? Die Meneer kan straks ook voor Eeuwig op Vacantie …P ersoonlijke V ork keur V an Wilderste gedachten..is Toine Huys die vragen als Dolksteken in de rug stelt, waardoor de Politieke te-rug-dekking wel ernstig in gebreke blijft, en die meneer aan het eind van vaagesprek niks meer vork stelt.. Maar al die Kikkers die uit de Krui-wagen springen, wat een record op levert, zodat ze naar Londen worden afgevaardigd, maar worden afgekeurd, omdat ze van te voren al te hoog van de Kikker toren sprongen. De Toppositie krijgt zo vlak voor het Zomer-reces er wel een opkikker van.. Dat noemen wij de Hofvijver Drill ofwel Thrill.. Ik wil natuurlijk geen Vuile handen maken , met volgende onderwerp.. Mani Puliti.. Maar Manipuléren van de Wan-orde van Jadvocaten, ben ik niet zo in thuis, dus om het fijne er van te weten van dit soort praktijken, moest ik een Deken van Domino-effecten omzeilen.
Dus kon ik de handen van mijn ‘Opdracht-gevers’ die wij hier fijntjes – cliënten noemen wél Schùdden..om het verneúkphémistisch te zeggen..Jammer dat Mevrouw Verdonkeremaning er niet meer is.. Die had graag fijntjes haar néédewerking uit de Mouwen van gelijke – berechting geschud.. En om de hele jadvóóscatuur voor schutting te zetten, waar dan weer Pornografische Graffity over heen wordt gekalkt, gaat ook de Parnassus – jasses wég -wézùh te ver.. Het Liedje All is Fair van Stevie Wonder zingt door mijn hoofd.. He is Mister Knowing it all.. with Counterfit Dollars in my Hair..Mister Yad va Shame on you staat op de Tùcht.. En probeert altijd met een Vlucht vooruit : Ik Hoor Band on the Run in mijn Hoofd , iederéén voor uit te zijn..Schijnt dat de Moszko-fietsen en witschen niet zijn aan te slepen..Volgens ‘Jastrologische Kontstellaties’ staat de Politiek in het ‘Sterfhuis van de Kontstrùcties, en zullen de Stopponiënten het afsterven van geluk, sinds het Cutshuis als sterfhuis -Kont-structie werd geïmplementeerd..
Heb al mijn P ersoonlijk V acanties V an de toekomstige -tijd – Indéfinitief afgezegd, en heb mijn Vacantie – tent tijd pal voor de open-deur-politiek van Toine Huys’ Nieuwsuur opgeslagen.. want ik wil geen monument van deze Geschiedenis míssen.

Share
Dit bericht is geplaatst in C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, Kabinet - niet, Opiniepeiling en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>