A C T U A L I T Y – Opinie Popularis..Twee Bulten en een Kromme daris ..

Volgens laatste Opinie – Peiling zit V V D vast in het Zadel, terwijl ze toch een keer met de Billen bloot moeten, want met zo v eel V’s er in moet ‘De V àl -partij na de Zonder er toch in zitten. De afkorting zegt het al :
V- astberaden V- rauwlijke D- âme .
Je zou zeggen, dat moet wel een V er Leider lijke Persoon zijn..En ook een die tegen een Stootje onder de Gordel kan…

Oh, we hebben het over de Bàllen van het Leven? dan moet je bij der Louis zijn. Die heeft een Verzelfstandigt voornaamwoord als verleitrat und Motief!! Wir sind die beste.. G V V D !! Ik zie Mark al Oranje aanlopen.. En Louis die roept: “Mark ga jij nog maar een paar rondjes achter je ego-ballen aanlopen!!”..Maar zo’n E G O als ik.. krijg jij nooit! Dus ik zou zeggen Mark : G á – À L !! Mir ist es E – K A A L eh E G A A L ! Aber, ich bin der Beste..
Over Twee jaar komt Louis dus als Premier Leaque -Leider in de Tweede Kamer…Dà’s het moment dat Geert Wilders zo verblondt schrikt dat ie het ‘Alimentatieve – hazenpad’ van de Oppositie kiest..

Breek me de Bek niet open!!
ook de Tandartsen krijgen het voor hun Kiezen, en blijken een Gaatje in hun Hoofd te hebben. Terwijk ik altijd dacht: Die laten zich niet voor één gat van Edith Schippers vangen.. En ik ben natuurlijk totaal niet meer onstemd want ik roep al jaren : Verkieszingen boven stemmen.. En dat wordt een steeds groter achtergrondkoor van niet Stemmers.
Dat spreekt mij wel aan zangers die niet Stèmmen, eindelijk rust tijdens het concert….Mooi soort Robeco – Zomerconcert war geen onverkwikkelijke Stem is te horen..

Zouden ze in de Tweede Kamer ook eens moeten invoeren. Gelukkig is er nu een ‘Zomerrecestueuze pauze..’
Om een goed boek te lezen Over de Tour dès Force de France. Of als je Zadelpijn tussen je oren en je ballen hebt, om eens Komrijker terug uit Portugal van Gerrit te lezen…Dat is natuurlijk geen ‘Obituariate verplichting.’. Maar Zadel-pijn verplicht om op z’n minst een pagina te lezen, als Gedichter bij G * D kan U dan niet komen..En verder dan maar goed ‘Weak-e n d’ en veel Zomerdromen…..om Uw zelf aan een Portugees strand onderkoeld met gedicht van Gerrit Komrij tegen te komen.

content.asp?targetid=621

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Aat Verbaast, C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, Gerrit Komrij, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>