A C T U A L I T Y – P v d A presenteert minder Nieuwe gezichten …..

Weining Nieuwe Gezichten bij P v d A .. Dus veel Ver-gezichten.. Of ze daar Vér – der mee komen ?

Weinig Nieuwe Gezichten bij P v d A

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, J O B C O H E N, Kabinet - niet, Lijststrekkerschap - C D A, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, Tofik Dibi, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>