A C T U A L I T Y – Oléé Oh léé Oh Lééderlaager kun je niet tegenvallen..

Wat had Frits over z’n Toerenhout dat mooi kunnen zeggen : Noel – Noel – Noel punten.
Uit drie wedstrijden : Oléé Oléé Ohlééderlaag er bij de grond kun je niet komen..Zelfs Scheidsrechter floot ze uit de wedstrijd,nee, ik ga geen trap na geven, want ze hebben al op hun klote-wedstrijd gekregen.. Voor de Spelers wordt van der Vaart ets een uitvaart geregeld..Voor de trainer wordt op een Braaksel-liggend terrein zonder maar één doel voor ogen, een bunker door de Duitsers gebouwd , met een x-tra Fahr raad wat wij uitspreken als verraad, an die Dooitsche Gründlichkeit..Günter Grass komt voorlezen uit eigen Falsches werk im grunde genommen, war er nicht so slecht..
Als Strafarbeit wordt die bunker door die Holländische Manschafft Unterstützt.. Dus die zien we nooit meer terug..En Het verdriet van Holland is ook duidelijk hoor en meetbaar, als ik naar buiten kijk.. Maar één ding : van dat Gezeik over Voetbal, zijn we de komende vier Jaar endlich verlosst !.. Oh nee, we krijgen nog die uitverkoper van Albert Heijn, en de rest tot na de Finale op de Dwangbuis te zien..Maar het heeft allemaal wel één voordeel, de hooligans krijgen als Alternatieve werk- en strafkamp alle herhalingen van dit EK2010 van Holland onafgebroken te zien, zodat die het wel uit hun hoofd halen om de boel nog eens af te breken of te versjstieren.. De Trainer heeft aangegeven nog niet met toekomst bezig te zijn, wat prima uikomt omdat er ook geen toekomst perspectief is, wat trouwens ook nog steeds voor Mark Rutte geldt, ook al stijgt die weer iets in de peilingen. Ook al heb je verloren, en is er geen Bal meer aan, je moet de Toekomst in jezelf nooit uit het oog verliezen. Kijk maar naar de Glimlach van een Kind op het gezicht van Mark Rutte!!

oranje-uitgeschakeld-ek.htmlWe schakelen nu over naar Portugal – Knal – Duitschland…

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>