A C T U A L I T Y – Na die entscheidung ischt er Kein Bal mehr an …

Na zoveel Kritiek zou ik ook de ‘van-Mar- uitwijk- schwalbe’ nemen..Gewoon Schoen-schip beginnen.Want met
12 à13 MIljoen Voetbal – Kapiteins op één Zinkend Schip, is er geen man overboord als je voortijdig je voetbal-biezen pakt!

Verder nog nieuws?

Ja, dat er op de Veluwe en in de Tweede Kamer steeds meer Debatten verzwijnen, wat weer voor de Natuur – Bij -de-beesten-af-is. De Eu- Top voor Angela Merckelwürdig wordt als je De E U – T O P als hou je aan je woord omdraait! Want dan staat er P O T E U -zer kunnen we het niet maken..Wel makkelijker als Angela tegen Mark zegt : Je kunt de Pot -op !

Veschwein maar naar die VéélLeeuwen.. eh Veluwe..Und Heute Abend wird von Italiën – “Gehackt ” gemacht ! Wie zei dat Dooitschland die Krieg hatt verloren? Und Politiek un d Sport nicht mitt Romney un ein ander su tun hätte? Okay – Oh G A Y ? Nee Mitt Romney zit vanavond op Rozen,

En Oh B À M É R I C A zit vanavond op de Gezondsheids-blaren als Het High Court de Nieuwe Gezondsheidswet naar de Ziekenhuis-prullenbak verwerpt.. En daarmee de Chance for the second Term ge-délimineerd zijn ..Wat hebben wij daar mee te maken? Alles, omdat Oh Bàmma, the Dutch als Voorbeeld – Exemplarisch neemt, hoe het wel moet.. Daar kan zelfs “Màrk-my-Worst”een voorbeeld aan nemen..

Ben benieuwd wat voor W Ö R S T Angela La La Mark vannacht heeft voor gehouden. Maar eigenlijk wil ik dat hélemaal niet weten.. Want de Weurst -Scenario is dat Angela door de Macht naar Honger iederéén op eet ..En wij Politiesch gezien met een Leeg Euro-bord voort onze Kop zitten..En als je dat Bord voor je Kop weg haalt zie je in de verte van de ZuKünft staan : Op weg naar het Einde.. Goh, dat Angela Merckelwürdig Reve zelfs kennt, hátte ich nicht gedächt…………………………………………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Geen categorie, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>