A C T U A L I T Y – M O N A – K E I J Z E R I N – S I S S I van het C D A..

A C T U A L I T Y – M O N A – K E I J Z E R I N – S I S S I van het C D A..

Mona Keijzerin Sissi Het Mona Toetje van het W C D A is om af te likken.. en de rest is volgens de Nopinie-peling een afgelikte Boterham. Komt door Het Beleg van Emile Roemer die zich door het W C D A niet het beleg van zijn Brood laat eten. En nu al Présidentiëel wil over komen door de Président van Bolivia te ontmoeten..Heeft Mark nu al een Op-Rut-premie gekregen?.Wie staat er bij W C D A op de eerste Plaats ? Een Pa – triciër, dat is afgeleid van Trichér, wat weer oplichter betekent.. Dus M O N A : S I S S Y van Sij Brandt van Haersma Buma Poema van de eerste Plerk..Weer een Tijdplerk voorbij. En de kiezer geeft naakttuurlijk de Voorkeur aan Mona Toetje zodat we hetzelfde Rita Verdonk-Rutte Éffect krijgen.. Verder mag ik even niet over Politiek schrijven laat staan praten van een kennis die van zaken weet. Dus sluit ik hier mee af dat volgens ‘Mooi – Riche De Hondt’ niet van Adel trouwens, 6 0 % van de Nééderlanders vindt dat Van Marwijk een Sthuntelaar er uit moet halen.. en die andere .. Néé hè, je zou toch stoppen had je die kennis van zaken beloofd.. Dus meld je hier ter plekke af, want verder valt er niets ‘s – T Ò M – T Ò M – zinnigs’ te zeggen. Wat zei je nou weer ? ‘sTOM TOM ? Wel slim van dat bedrijf om zich niet te laten afleiden van de Internet-snelweg en met Apple een slag in de rondte tegen Google te slaan..En zojuist lees ik dat Gul Lid van Es. stelle uit mekaar zijn.Estelle dat het waar is..Zou Ruud nu x-tra rondjes langs de Zijlijn lopen? Dus toch waar dat Sthuntelaar buiten spel is gezet? Of Bet van Marwijk bij C – 1000 koopt weet ik niet. Maar Voetbal is Oorlog zei de Generaal : Misschien is van Marwijk wel gewoon Slim bezig.. Voetbal tegen Dooitschlan K R I E G ie kein Genoek vonn! En laatste Nieuws is dat Van Marwijk een Tom – Tom bij de Spelers heeft geïnstalleerd om toch nog een gaatje te vinden om die Bal achter het Net van die Manschafft te laten verschwinden..Ik ga nu naar Bàl – let – training om Morgen-abend beim gewonnen Spiel behoorlijk im Spagaat te kunen gaan..

Koppe – snéller dan Koppe- Jan .. niiet Boven Jan..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, R U T P E E T O O M / C D A, S Y B R A N D van H A E R S M A - B U M A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>