A C T U A L I T Y – L I V E – V E R S L A G van de Congressen

Zie hier de Llinks naar Live streams van de Congressen ..Maak Uw Keuze.. Wèl met Verstands Kíezen zei mijn Tandarts altijd !!

12.20 uur: De verschillende congressen zijn ook te volgen via verschillende livestreams van de partijen. Kijk hier voor de stream van de PvdA; hier voor die van GroenLinks; hier voor de ChristenUnie; hier voor de SP. Het congres van het CDA wordt uitgezonden op Politiek24.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>