A C T U A L I T Y – Woensdag Gehàktdag vroeg begonnen

Woensdag Gehakt dag begon vannacht erg vroeg en om de boel ‘s nachts te smeren werd er Diamant Boter op je hoofd gebruikt, wat met 12 Mrd bezuiningen kroon op de Diamant van Beau Sancy `7 , 2 Miljoen Euro was..Ooit voor 8 0.0 0 0 Gulden aan Stadhouder Frederich Hendrik verkocht.. maar nu zijn we aan Stad- en Schathouder de Jäger – Meister verknocht..En ze waren er in een ‘Fractie van een seconde vannacht uit.’ Ik droomde vannacht van Politieke – pantoffelhelden, en van Diederik Samsom end Die L I E la la als Held op Sucke.. Waar ik geen enkele W C D A – Twijffels bij krijg , als er onder de Grachten- gordel van een Pony boer een Pony-face met Middelvinger naar H H Há wordt opgestoken.. Het Mannetje de Freeze die niets op-of In-steekt en alleen uitstekend iederéén voor de Hedwige Polder loopt..Holder de Bolder er staat een Pony-Face op Zolder… Lekker laten staan, om vervolgens tot de One Orde van Woensdag gehaktdag over te gaan.. En om even bij de ‘You- Troup’van s- Tilburg Stíl te staan . De Verwording van de Maatschappij is de verkrachting van zijn eigen Moraal, en daar gaat menig Ridder te paard aan voorbij in maart of mei..En ik hoop dat Jezus morgen als Oud – C D A – Lid een plaatsje – ruimte vrij maakt voor die Gronikse Pony-boer en als een Vliegende Ezel met schoon-veeg-bezem in de achter-kont de Hemelsche ruimte krijgt, om in De Hemelvaart der Volkeren.. Het ruime Hedwige Sop te kiezen..Het is niet kies om je zo te uiten.. Na de opmerking van Kan Há H á H élder er in de Jort Kelder naar Fluiten.. Trouwenss er komt natuurlijk in de Jort Kelder ook nog een afvallige Maatschap van een verloren Zoon langs, en probeert met Jort zijn Vuile handen schoon te schudden.. Ik denk dat J, Kelder nu écht dénkt : “Vriend je kan het wel Schudden.. Shaken doe je maar met E V A .” Ik denk niet dat ik nog met jou meega ook al is het Méga Nieuws De Ballen en tot Zieuws !! En zo gaan wij in een drachme aan alles voor bij En ik hoor Jezus al roepen vanaf een Wolk: Stem morgen op Mei want wij Hemelvaren morgen aan De W C D A- Griekenland en Pony-boer voor bij..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, C A T S H U I S, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, J O B C O H E N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>