A C T U A L I T Y – Wie van de Drie Groen Links Vrouwen gaat U Kiezen

Wordt het Femke , Yolande of die Dibiteureuse Dame ? Dibi s T Ó F IK af hoor ik de Dames al zeggen Groentje toch ? Línks laten liggen lijkt me anders wordt het Dibiteuren of secreetditeuren En ‘Groentje’ zegt : Di Bi : Tof Í K Tóf Ik zou zeggen MàzzelTÓFPík !! tegen de Twee Dames En dat Groentje Links laten liggen.

D I B I T E U R E N en Secreetditeuren

Share
Dit bericht is geplaatst in T I T A N I C, Tofik Dibi, Totaal Nieuw Gezicht... en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>