A C T U A L I T Y – We gaan er iets Leuks van maken ..Hoort U mij ? Tèst ik Els Hoort U mij? Nee Henk je Rits staat open, maar niet de Microfoon

Wat zei U ? Test test ik els : De C D A – Bàllen

Truth Peetoom aan het woord.. : We gaan er iets ‘Leuks’ van maken.De Leuksemie van zes Kandidaten, wat aan Dovemans- en Voorzitster-oren niet besteed was..,werd al snel duidelijk, toen iedereen die de Microfoon greep, zijn C D A-stèm kwijt was. De weg waren ze al kwijt. Het ‘Geloof in hun zelf, ook al zaten ze in de Paú – lus-kerk werd píjnlijk duidelijk. Omdat ik iets later naar het Programma keek, dacht ik dat ik op verkeerde Zender naar de T – H O ST I E band van de Cuttholieke Kerk keek , nog nooit zoveel “Gèkke Henkies’ bij elkaar gezien. Voor-Zitter blijven komen deze Zes Krampdidaten niet in aanmerking.. Maar het scheelt mij wel een theater bezoek naar een Cabaretier.. Hier kunnen de beste niet tegen op ! Deed me denken aan een Slecht in-gestudeerde – ‘Microfoon act’ van Nederlands Hoop in Bange dagen van vroeger. Maar ja, dat is niet voor herhaling vatbaar. Volgens mij is het hele C D A niet voor Herphaling vatbaar. Steenkramp als Anaalcrhonisme van vergane Potverdorie.. Na gisteravond kunnen we in volle overtuiging van het Geloof vallen dit C D A-doorkruisen. Vooral met je Middel vinger op je voorhoofd het “In de naam van de Vader De G * dspe en de Zoon en de Gheilige Beest Amen uitspreken En vaak met je Middelvinger op je Voorhoofd tikken !! Want ja, wij zijn geen Gekke Henkie.. Die zitten zo te zien bij de Bende van zes-kandidaten.. en Truthpeetoom En ‘Gekke Henkie’ wil van Kern-centrales af.. Lijkt me goed plan . heb n.l gisteravond bij C D A géén Kernkop gezien.. Jongens kunnen we eindelijk beginnen.. Tèst Tèst Tèst ik els staat die Microfoon open Nee! En dan roept Voorzitster Henk je Rits staat open ! Je staat voor Lul!! Wat Bleeker nu wel open te staan De Micirfoon C D A : Gaan met die Banaan ..
Dit was een Programma in de Cent tijd voor de Politieke Partijen.. onder de Tiet tel : ‘We gaan het Leuk maken!!’ Wat een ‘belasting’ voor het C D A : Leuker kunnen we het niet maken .. Wèl Belàchelijker . Heerlijk Helder Bedhènkelijk !! Bent U er nog? Hoort U mij ? Wat een Féést voor de Démocratie was het Gister-avond.. Niet te Peilen..

We gaan er iets Leuks van maken.. En Leuk werd het ..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Debat op 2, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Néé der lands One Hope in bange dagen, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, Opiniepeiling, Tofik Dibi, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>