A C T U A L I T Y – Sprong in het Politieke Duyster ?..

S

Sprong als  zwart gat  in de Politieke Markt, De Be-Tof-ik -di-berende Tofixicatie van een ongeschikt talent op het onjuiste monument , maakt van zichzelf een Onovertoffilike my Ass-tublieft  Di – Bi – Talent . En ‘zij’,  stond er bij en kéék er na, door een Commissie die zich zelf overschatte, en diep het Politieke Niagarafalls ravijn in-stortte.. maar ook dat kun je blijkbaar overleven . Hoe dieper de val in het  Ravijn.. hoe ongelooflijker de Politiek in het Hollandsche Calvijn… Noch zijn de Partijen niet verloren, en wassen de volgelingen hun partij aan beide kanten de oren.. Wie niet voelt moet maar horen .. Doof-stom voor de Achterban verlies je meer dan Lijf en leden Dan dooft het Licht dus wilt heden nu optreden voor de val, na de  arrowgantie van de  ‘Stailinnificatie – màcht’  aan de grachten- gordel met verstoot-troepen onder de Gordel. Hordels verloren stemmen verdrinken als het Politieke Kalf van Groen Links is verdronken Wie is de B O B hoor je ze nog zeggen .. Maar het Politieke Kalf is al verdronken..Zo diep gezonken in de Peilingen water naar de Zee dragen als verdweilingen en Schoon schip maken tussen twee zelfdenkende gelijke Partijen.. Oh, wat verlang ik naar ‘Wie van de Drie’  : Wil de écht Valserik op staan! Wie van de Drieheilige Eenheid met Pinksteren als de Gheilige Geestenbeest in de Pannenvlam slaat .. Wil de échte Pastolische Tóferik  opstaan!! Als er één Apostolisch Schmallochtoon is ge-assimileerd is het wel  Dibitóferik.. Bijna Gepasteuriseerd… alleen de Commissie van Staal  heeft ‘m onderge-clascificeerd.. en zichzelf overschat, en wordt nu door de Achterban op waarde in Het Ravijn van de Arrogantie onder gebracht…………………..

 
 

http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Man-overleeft-val-van-Niagara-Falls/m1fzcx8fgsbi

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Griekenland, H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Matthijs Nieuwkerk, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, T I T A N I C, Tofik Dibi, Totaal Nieuw Gezicht..., Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>