A C T U A L I T Y – Over – Eind-Ex – amens en Tots op Néé der land …

De Tróts op Nééderlandse Moni- Lisa Keijzer wordt de ‘Geus-in’ van Oud- minister Aart Jan. De Geuse en kabeljauwse C D A ‘t wisten die ‘t – wisten , of nog beter, vertwisten met een verbleekerde gezicht met twee zetels verwindst als inzicht..Reken maar dat dit weekend de Winners en électorale Loosers- loeszers im ‘Herzen des Angelàlà Merkelwürdig heben ge westphaald’. Maar het W – Zee Dee a is nog niet uit de Gevaren -zône , want er liggen nog vele vrouwlijke kaapsters op de Kuss- my astublieft niet op de volle monding . Want in verwondering kijk ik naar het Charisma-lose groepje losers op de buis. En per A-buis zit ik op het verkeerde W C D A- Darm -kanaal, der Constipatieve néélectoraten, die elkaar zowaar onder de tafel van Toine Huys praten, en hou het voor gezien! Ik geef ze een Tien voor de ‘min plussen . En ga mij concentreren op het ‘over – eind-examen houden’ van mijn neksamen- slacht, want u moet mij niet weg -cijferen had ik zo bedacht..Want als het over afslachten gaat , moet u naar Madxico niet heen gaan, want daar hebben ze de ‘woensdag-gehaktdag’ voor de hele week -maan-en jaar ingeruild. U kunt de restanten afhalen niet bij de Chinees maar op de Snelweg. Moederdag in Mexico hákt er behoorlijk in.. Bezuinigen hakt er ook behoorlijk in, idéétje W C D A weg bezuiningen.. Weg – Snel- wèg? Oh sorry , wij blijven een gezielvilizeerd land, zei die man met de pet op.. Dat wij er met de Pet na-gooien .. Komt omdat wij trots zijn op Néé-der-land in zicht.. Twee Zetels winst.. Wat een inzicht, aleen Buma – Puma met een IJskast van ‘verspreekwoordelijk inzicht’ blijft onderkoeld met open W C D A-wonden de W C D A-Kerkendeuren en de rijen gesloten houden..Het was niet voor niets dat de W C D A zaterdagavond voor de Moederdag een open -tafel-gesprek met Toine Huys hield.De Dames hadden het Hoogste Piepende Woord, ‘Spies op mij’, en keeker er na .Daarna kwam Ha Ha Ha Stond er bij en keek er na .. Ga nu mijn bemiddelbare -ex- amen – ex aequo- W C D A doen . Dus sla ik nu alvast een Kruisje aan mijn hand, want van Ex – A – Mèns daar heb ik net zoveel de Bàllen-verstand van als die groep Lijst vertrekker-zwervers bij het W C D A.. die hebben hun test -ik-els al hélemaal niet gehaald.. Dus wordt het : tèst-ik-els van het Sexamen afgetrokken.

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Dag van de Leerplicht, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, Mark Rutte, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>