A C T U A L I T Y – Oh Jee, Shame and Scandal in the Family !! Bij Jadvocaat Moszkcowicz verdacht van andere Verzwegen Inkomsten Belasting : Leuker kunnen we het niet maken Bram..

Wel een Witsch dat uitgerekend A . M verdacht wordt van Praktijken binnen de Familie, die het druk- licht eh dàg dàg licht net kunnen verdragen..Was toch al weg van’m.. en nu is ie écht met onmiddelijke afgang Kontslagen van zijn in de Prktijk-gebrachte on-toelaatbare Praktijken die de twee ander Broertjes van de Maatschap niet langer Pikten .. Dat wordt dus zondag op de Evenknie bij E V A Jellinek – eh J A N E K.. De DIEFvan , oh sorry De Divan van E V A vanuit de Véchtelijke Sponde.. Abramham weet waar ie de Mosterd haalt maar in de Familie is Bram aan zijn Max en Mosterd na de Kojsere Maaltijd.. Andere Niet Koshere Inkomsten.. Wat moet ik me daar bij voor stellen.. ja, als ik dat hier neer pen.. staat het wel op papier.. maar kan ik het bij De Wereld draat door niet na vertellen.. Max draait door da’s wel zéker !! Wel triest , als je beide Broers je niet meer Kosher vinden.. Maar ja , het lijkt wel of dezer dagen er meer Kaïn en Abel spelen en wedstrijden worden gestreden.. Poliniettici die van hun Voetstuk vallen , Consilgieri , La Main Putain Sale .. het Mierenneuken van de Nomen Clatura is blijkbaar los-ge-barsten.. De niet Koshere Praktijken van de Matzers en de Mazzelaars wordt over gesabbat en gesoebat.. als je al een Soe hebt vraag dat maar aan de Soetendorpen… En over Kosher gesproken.. in de dagelijkse Praktijken die niet eens De Jort Kelder van het Daglicht kunnen verdragen..krijgt die Meneer Bretels het Voordeel van overtuigend na-delend -bewijs achteraf.. De Niet Koshere opdrachten in Naam en Faam van een Holléderende Oh Lé Oh lé van Onderenwereld die als een Pak van mijn Criminuele Zonderwereld elkaar de Oger Lussink -pakken aan naaien.. Het Zwarte Zee geld dat over Oceanen van geheime Genooitschappen op verkeerde ‘Rekening houden met een ander’ Nooit aanspoelen.. De Cayman Islands in the S U N – de .. De Jaguar van The Dead Endstraat die in dezelfde Garage als the Criminals of Emsterdem staat.. En ja, nu moet die Blonde die zich niet langer voor de Domme vàn kan houden .. Hem of all names Intervieuwen.. Dat heet in Lijstrekkers-termen Heulen met de Bruin-hemden – de Vijanden van.. Nou rrréken maar dat dat Blonder Haar nog meer Ver B L E E K E R T dan het eigen aan die naam is..

De T I T A N I C der Advocaten-familie maakt Schoon Schip, omdat de Broertjes er Schoon genoeg van hebben Jadvocaat – JadvoShame zou je haast zeggen………..

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3256065/2012/05/15/Bram-weg-uit-familiebedrijf-Moszkowicz.dhtml#.T7JmtBtlkbM.facebook

Was altijd al weg van Bram Jadvocaat Moscofiets \'m er altijd in..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>