A C T U A L I T Y – Mark my Words Rutte bij P & W door ondervragers Gemiste kans op die Warheit..und Niechts dann Die Wahrheit .. so hilfe mir Angela die Gott in almáchtich !!

Terug kijkend op Mark Blutte, draait de wereld door, gewoon door zou ik zeggen.. en als U zich ‘blauw ergert aan dat Blauwe Pak van mijn Hard , was dat natuurlijk niet voor niets Blauw.. want dan vallen de Baluwe Plekken tijdens het Interview minder op.. Maar wat wel Symbolisch op viel was de Zwarte Stropdas die als een Droplul der herkenning zijn Nek de das om deed.. Dass war einmal – und nie wieder.. terwijl alle voor-en achterdeuren voorgoed achter zich dicht sloegen. Terwijl Angela Merckelwürdig Mark auf Holländisch Mark ‘Welt trutte’ noemde -met op de achtergründlichheit Rheinhard Meyde : ‘Gute Nicht Frienden’ es ist Jezt Streit zu gehen. Was ich noch zu dürchzagen hätte, dauert nürdie eine Minarette, und eine letzte Mark im bedstéé.. Wat mij verder opviel was de Glad-gestreken blauwe-pakken-buddy-lèngkwitsch end kwatsch , terwijl de Drie van het Cotshuis er uit waren , en er toch een Black Tie Zaterdag aan kwam..

De Há Há Há Heerlijk Helder denkende Prhésentatoren Van Het Paus & Witteman gezelschap ontbrak echter de diepgaande moed om eens door te vragen, wat er nou van Vrijdag op díe Zaad ter dag miss ging.. Vrij éénvoudig !! En daar heeft niemand het over .., Black – Friday flikkerde de C D A in Limburg De P V V uit de Senaat.. En toen G W het Naaitje van de Kous bij C D A wilde weten, waren ze collectief een Blackout Tie vergeten.. Dan moet je bij G W zijn.. die voelde zich zo geborduurd, dat ie niet eens meer Het Naaitje van de Ratten-koning- kous af wilde weten.. De Hedwig -polder wordt nooit onder water gezet, omdat ze dan Bang zijn dat er veel W C D A – Ratten om hoog komen..Daar hadden De Heren Preetsentatorten op voor moeten borduren.. Dat was n.l waardoor bij G W De Deuren voor goed Dicht sloegen..

Maar dat hoorje ze niet vragen.. Zijn ze nou zom dom die P & Wittemannen? Gé Wée je gebeente voelde zich zo in Het Te nauwe Pak genaaid, dat ie alleen maar M & M kon terug pakken door een Krijtstreep van de Rékening te halen.. Terug-pàkkender kon Geert het niet Formunaailiseren..

En Geert kijkt Heerlijk Helder toe hoe de Plíjst trekkers van het W C D A zich zelf doortrèkken in de Slecht gerégisserd P L E E B E K Show onder Verleiding van Truth S- Peetoom !!

Sinter Klaas is nog ver weg .. Maar Het Zwarte Pieten van ‘Het Heerlijk Helder Avondje’, is nu al reeds gekomen ..Het C D A – als ‘Pak van mijn Hart’, Dank U wel Sinter Dwaasje .. – die achter de Schermen het paard van Sinter Dwaas en de Kado – Tauwtjes in zwarte Handen heeft n.l eh namelijk Jack off The Freeze

Pauw & Witteman met Mark Rutte

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, H E D W I G E P O L D E R, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>