A C T U A L I T Y – Hopelijk zit de Stèmming er goed in ..bij De W C D A

D – Day om Vijf voor Twaalf Heute Mittag Die Stünde der Wahrheit bij W C D A

Hopelijk zit de Stèmming er goed in ..bij De W C D A goed in en ie er een Kontstipatieve Opstopping van Af-tegen-valligen Want  Afscheitsziek hoor ik toch liever afscheidsmuziek for the T I M E  we Say good Bye to Ponyboy ..P S : U kunt nog tot 1 2 : 0 0 Uuur Uw Stem uitbregen en Uw Stèmpel op de verkeerde kandidaad bij het woord voegen – drùkken  Vandaar De Kontstipulatie bij Trut Peetoom..  wordt Het Mona Lisa Keijzer of de Gàriatrischmatische Friese Doorloper waar we niks aan hebben omdat die aan ons voorbijloopt dus een Scheve Scaats in Wognum rijdt..  De Patriciater van een Oud – Geslacht…………

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Reinout Oerlemans, S G P - Leider van der Staaij, T I T A N I C, Totaal Nieuw Gezicht..., Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>