A C T U A L I T Y – Everything ist O G A Y en Obama al helemaal Oh ké wat je van Bleekerniets van te kunnen na Sven Kockelman niet kan zeggen

Obama is Oh Gay.. wat je van Há B-Lake-r niet kunt zeggen .Flikker-op hoor je vele
W C D A-ers zeggen .. Of het Lake nergens op.. En omdat het water tot aan zijn ‘Head wieg-lippen’ stijgt , vindt ie dat als ie straks ‘Sélector-anaal’ onderlopen wordt zijn Lippen Kop-stíjf-dícht op mekaar moet houden..Maar gelukkig ben ik met de ‘Lake-nergens’ op niet getrouwd. En het eerste Uomo-huwlijk tussen Mark en Geert was ook niet om over naar Obama te schrijven, of je Middel-vingers bij af te likken.. Hoogstens stak je er iets van op.. De ‘illégale Bende van vier’ bezocht het Thuisland van Henk B lake , wat nergens op leek omdat er ‘Méér’ niet inzat . Sowieso gaat er niets boven Groningen, wat natuurlijk de Beste Reclame tekst voor Henky – Panky was, omdat er Meer Blake niet in te zitten, Omdat hij Kontstant vooruit keek in de ‘Gedood-periode’ heeft ie vele ‘Lijken nergens op’ over ‘t PC Hooft gezien, omdat ie te Dichter als Anaalphabeet er op zat .. Omdat ie kontstant vooruit keek – kon ie “Oog in Oog met zich zelf niet zien, dat Sven Kockelman op de Achterbank van zijn gelijk, met Hirschballin en Toine Huys zat mee te kijken, over de schaùder van Nieuws uur..

De Hirsch Balinnalyse en het uitroken door Ab Klinkklare ‘No Nonsens van gedood-beleid’ is dus danig zwijgzaam in nevelen gehuld dat de Vele Witte Rook, niet moet worden uitgelegd, alsof wij bij De W C D A een Nieuwe ‘Habémús Pappa’ hebben..Hoewel een Paus-ze in zo’n
W C D A – drama geen kwaad zou kunnen.. Ik zie trouwens vaker in de Pauze bij de W C D A – Lijst-trèkkers-debatten C D A- Boerkatthopoliepen voor bij komen..

En zojuist hoor ik dat De Kunduz- fractie – eh sorry, ik corrigeer De ‘lente -Krente -fractie’ van plan is om de ‘Pro Railalisatie’ van het gehele
C D A te naturaliseren om verdere Politieke Onstsporing en Roofbouw van dit Koperen Huwlijk te voorkomen.. Hierna zal geheel Europa worden Gedénaakturaliseerd.. Hierbij is ingeconcludeerd, dat ze de ‘Plaspoorten van Henk Blaker en Liesbeth Spies en Spastiche’ niet over
t’P C hooft hebben gezien.. Zodat het Naakturaliseren van ‘Henk Liesbeth èn Ingrid’ even op een Zij-en-dwaal-spoor van het W CD A zijn gezet.. Wat nog niet betekent dat De Lijst-trèkkers-bende Mi-of-Macrophoney’s is afgezet.. Want in de Politie k Luistert het Sélectoranaal erg nauw. Waardoor de Contipatieonele verhoudingen behoorlijk darm-lastig geworden zijn voor bepaalde W I N D -s-Personen…Maar één Blik met het ‘Oog op morgen’ – Gute Nacht W C D A Freunde … Es ist jetzt wirlklich Zeit zu G A Y E N !! bleef mij gisteravond bij !

Oog in Oog met de ondervrager kreeg ik steeds meer de Wurgende gedachte, dat Het ‘Zinkende Stinkende -W C D A -schip met Kapitein ter plaatse’ Há Bleekerniets van te kunnen’ al aan lager wal stond in het Nàuw or never van Calais..

Die terwijl ie in een Titanicse Twee-strijd met Generaal Ysbrandt van Haersma Buma het onderschip delfte, nog net kon morse-pijnen Alles O G A Y .. En toen wist ik zeker dat H B zich nergens een Flikker van aantrekt .. alhoewel Haersma en Bleeker in Huwlijksbootje ? Arggggggggg wèg wézùh!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>