A C T U A L I T Y – De Gouden Dagenraad van C D A zijn geteld??

Het W C D A- Rat van Avontuur zonder opper-rat verhagen.. het komt maar niet in mij opdagen dat Heerlijk Helder tHenk you very Muts er met de Pet naar gooit.Dat ze elkaar de Maat nemen, komt mij in het incestueuze verleden van,, bekend ForMaatèn Naaien heb je wel Lul de Zanger nodig, die met Klinklare Nonsens en Medeklinkers voor het ‘zingen de Kerk uit gaat’. En zo te horen gaat Henk niks opbiechten waar twee-derde van de C D A kiezers met Bhoerka op, voor de verblinde macht kozen! En Henk van de Há Há Há gaat er zeker in de Plijstrekkers-debatten niet met de Pet er op na gooien.. Maar ja voordeel is wel dat je iedere dag een ander Pet naar gelang de Opinie op kan zetten..

Nee dan Tofik Dibi als Plijstrèkker op de Wonde van Sap , die blijkens Nopiniepeiling niet langer meer de smaak van links gedraaide Sap heeft. Meer van een Rechts-uitgedraaide Zuurtroen-smaak naar minder heeft.

En juist op de dag van Europa dat iederéén verbroedert vechten we elkaar électoraal de Europa tent uit , en roepen alle Défractie-leiders : Eigen achterban-k eerst.. Het kan verkeren als je van de Zomer naar de Gouden-dageraad van je Eind-bestemming gaat..

En de Gouden dageraad voor Jor an zet van der Sloot zit- als het aan Amerika ligt – er voor Yoran van de dood ook niet in. Laat staan voor Volkert van der G. , die zo te zien in de Media een Streepje voor heeft op de 2 0 .000 mensen die daar tegen zijn..
Europa als Gouden Dageraad met een Zwart aan het randje van de Zondergang.. Europa : ik kan er niet meer tégen. Eerst moeten de Mensen verbroederen, want dan pas zal Neúropa niet langer verloederen, en beginnen we de ‘Dans-pasok te Sirtakiën . en smijten we alle voor-oordelen met een bord voor je Kop kapot.. Want Voor oordelen moet je geen Vooroordelen hebben.. dus pin mij niet vast op de Twee-derde-meerderheid die géén I-déémooigratis is gekozen.. Brederode zei het al : Het kan verkeren en het kan voze.. Zo en nu een boeket Rode Rozen voor mijn Truth van een Peetoom ..Oh nee als ik dat doe gaan er nog meer Parafraizeeërs naar de G V P V D A .

Van Haersma Buma Puma op Kop van Jut bij Gekke Henkie

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Geen categorie, H A M V R A A G ...., H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>