A C T U A L I T Y – Anderhalf jaar Heulen met die Blonden en nu zijn ze niet van de Partij

Anderhalf jaar heulen met die Blonde on Blonde en nu die Blonde ze in de steek laat, geven de Partij-kandidaten in de ‘Ontkennende Fase’ een Doodsteek door te doen of ze nooit bestaan hebben. In ‘Ab – solutie – Klinklare No Nonsens’ worden de tegenstanders als het gevaar voor twee – derde van de voorstanders afgebeeld.. Dat hadden de écht Verkeerden na de Oorlog eens moeten proberen.. We moeten vooruit kijken!! Volgens mij dragen die ‘Bende van Drie – C D A-ers’ nog steeds een Bhoerka tholieke Verkiezingsbord voor hun Kop .. en degeen die ze gewaarschuwd heeft.. : “Doe -het-niet!!” Moet als Barbertje Hangen !! Wat een On-christelijke Partij.. Neem eens verantwoordelijkheid voor je one-daden !! W C D A : Door -trèkken die partij!! En voorgoed Afscheit nemen !!

N o S ign B éterschap van C D A .. Die maken het Bruin zeg..

Share
Dit bericht is geplaatst in C D A, C U T S H U I S - Catshuis, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Erfenis / Zware Hypotheek op Erefenis .., G E E R T W I L D E R S, Hero Drink B R I N K M A N, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, Opgejaaagd W I L D, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>