A C T U AL I T Y – Ontbloot van enige Króónluchtige Kroonninklijke Gène gaat Mark

Iederéén geeft in versnelling de Fiets back een Trap na

Ontbloot van enige Krooninklijke Kroonluchtiger Gène, gaat Mark bij H K H – B É J A T R I C K S met de B I L L E N bloot, waardoor Mark niets zeggend is aangeslagen voor een te Lage Belasting, die een te Hoge Druk op de ‘Crhypotheke that niet langer werd gelegd’ !! Vanwege het te korte aantal Dienst-jaren komt Mark my words : Mark Trutte niet voor een ‘Kontridderde -one -orde in aanmerking, waardoor hij niet bang hoeft te zijn, dat ie onopgemerkt door een Burgemeester wordt getracteert op een Kontderscheiding, alhoewel het afscheits-papier met een W C D A – Watermerk niet onopgemèrkt zal blijven waardoor ie toch nog een ‘krooninklijk B – L I N T J E krijgt voor het Hoog – on nodige vanzelf- vertrouwen En voor een W C – Paieren Lintje is Uitgerold, zijn er al tig keer Trap-tapijten op het Bordes van Hare Narigheid uitgerold .. Maar misschien een Idéé voor de Volgende Trap-scène een W C D A- R O L als trap tapijt om préventie uitglijers als Afscheits papier te voor komen..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U : Petere Blokzeil en de S G P, C U T S H U I S - Catshuis, D W D D, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Mark Rutte, Matthijs Nieuwkerk, Matthijs van Nieuwkerk, O V E R V A L L E N, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., S E L E X Y Z en de S L E G T E door één Boekendeur??, S G P - Leider van der Staaij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op A C T U AL I T Y – Ontbloot van enige Króónluchtige Kroonninklijke Gène gaat Mark

 1. Glaswerk zegt:

  Heer Joshua, u heeft overduidelijk het CRÉACTUALISEREN node gemist.

  Maar, het dient gezegd, u bent een ferme inhaalslag aan het maken.
  Woordswaffel rustig verder, we lusten er wel pap van.

  En blijven lachen natuurlijk, precies zoals Mark R. ooit deed.

 2. Pingback: A C T U A L I T Y – G * D zhyt geprezen.. Kabinet niet biedt ‘k Ontslag aan aan Hare Koninklijke Hoogheid Béatrix | Actuality

 3. Joshua zegt:

  Een W O O R D – S W A F F E L ?? Dan ben ik voorlopig ook al Klets ik uit mijn
  N E K !! Niet Uitge L U L D !!! Maar een S W O R D – S W A F F E L is natuurlijk Mes scherp !! En over Swaffelen gesproken Je Neus voor Mark My Words er voor ophalen !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>