A C T U A L I T Y – Verkies Zingen boven Stèmmen tijdens Songfestival..terwijl in Amsterdam steeds meer Mensen de P Í J P uit gaan

V E R K I E S Z I N G E N O P S O N G F E S TI V A L B O V E N S T È M M E N

Verkiezingen worden gehouden in de Avond van het Song Festival, als iederéén aan de Buis gekluisterd zit. Productie in handen van Joop van den Ende en John de Mol
Iederéén krijgt een Stèmkasje thuis. En kan zo digitaalanaal een reetgoeie uitslag maken..Tegelijkertijd zullen de ‘Stemmen’ van Het Sòf festival niet staken..

Onderwijl in Het Cùtshuis ging Mark de Vorst in , wat hem Sélectoraal niet koud liet. Ondertussen wilde de Koningin er als een trein vandoor, nou dat kon ze wel schùdden. Dus zal Mark waarschijnlijk nu al niet ‘Het Hoogste Lied’ zingen. Onderwijl zoekt C D A Wilders als Afleider van de ‘Werkelijke Problemen’ waar iederéén over heen springt..voordat de Olympische Spelen beginnen. Omdat de Eindstreep van 2 7 Juni niet gehaald wordt , wordt zoals dat al jaren gebeurt ook indefinitely posponed.. Terwijl de I Q – koorts onder Ha Ha Poliníettici dermate toeneemt kunnen oook zij er met hun Verstand van G W er niet bij..En ben ik vanmorgen bij het Wakker worden over de Schaduw van mijn eigen Rode Stempotlood gesprongen, tot tevredenheid van mijn eigge W C D A chterbàng.. en ondertusssen zingt Mark Trutte op Het Songfestivalt niet mee “Het Lied : “Stond er bij en keek er na!”.

Zojuist binnen gekomen bericht uit de Volksbuurt van Amsterdam, dat er daar steeds meer personen De P Í J P uitgaan.. Dat wordt dus een zware Pijp roken met zo’n waterpijp..

\'Verkíes Zingen boven stemmen

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U : Petere Blokzeil en de S G P, C U T S H U I S - Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinetsbegroting, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C, Verkieszingen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>