A C T U A L I T Y – Regazza di Tutti Regazza di Ruby Frutti..

” Arriva Derci Silvio Spermlusconi ”

Van zo\'n Bericht word ik nu erg B L I J !! Silvio geeft zich eindelijk

Silvio geeft zich eindelijk Bloot in de Rechtbank het waren ‘s – H È K S -feesten in Blijspel -vormenlose toestand waarvan de Naakte Feiten als Blij-enBlootspel om oud ijzer nooit bewezen zijn Alleen de Héérrectie en Díérecties hadden buiten de Beeldvorming van de Tabloots moeten blijven..Scusie Scuse Me, en sorry voor Het Z W H Í J G geld dat tusssen de Laken is gevallen, waarvan de Caribinerie het nooit op zijn Echte Blijspel waarde heeft kunnen bevatten…

Share
Dit bericht is geplaatst in S I L V I O B E R L U S C O N I en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>