A C T U A L I T Y – Huizenmarkt op Dieptepunt Snap ik niet

Huizen op Dieptepunt… snap ik niet..

Diepte Punt van Huizen markt nog niet bereikt want T I T A N I C lag nog dieper gezonken !!

Je kunt toch ook gratie naar G * D S Huis gaan met als Hoogtepunt De Hoogmis je niks Want U kent toch de Gezegde : In Godshuis zijn vele Woningen… en dat allemaal gratis !! Ben ik nou Slim of zijn jullie nou zo D Ò M !! Oh sorry da’s een ander G * D

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, D W D D, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Griekenland, Mark Rutte, N V M - Makelaars, Opiniepeiling, P v d A, PowNed, R O N A L D P L A S T E R K, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>