A C T U A L I T Y – Hè Hè Eindelijk zijn de Partijen eens-gestemd èn op elkaar afgestemd

                                     T W A A L F          S  E P T E M B E R

Dus ná de Vacantie krijgen wij het voor onze K Í E Z E N.. En voor die Tijd kunnen de Ha Ha Poliniettici beter hun Kiezen op mekaar houden.. Wat je van die      Vers tandarts niet kan zeggen .. Wel dat ie een’Gaatje in zijn begroting en Hoofd had,, En dus Creatief ging Boekhouden..Maar ja dat is de Tand des tijds om voor 400.000 Euri  je tanden er in te zetten.. Hadden ze dat in Het C U T S huis maar ook gedaan !!  Tanden er in zetten !Dan waren die Cuttholieke W – C D A érs er ook freenanciëel uit gekomen.. Nu moet ze weer Collèctief met hun Zak voor het zingen de Kerk uit om de Nieuwe Part e i – leider te kunnen betalen op Ad F – Hoc dan hè.. Maar het meesst opmerkelijk is wèl dat de P v d Aaibaarheids-factor een halve gare Hétero-nicht een Spaa- gaatje in zijn Hoofd maakt, en tegemoet komt aan Hero Brinkman.. die dus de hele zomer de tijd heeft om van zijn Spagaat na Wilders  ook op het Naakt strand van ver Naakie-stam een spagatiale Drie Dubbele Whisky Rietberger met de St -opposite te maken .. Vijf September .. Een hele zomer om daar nog eens goed over na te denken .. Ik ben er nog niet op afgestemd !

CDA-nu-tegen-uitvoering-PVVplannen-uit-gedoogakkoord.htm?cmpid=NLC%7cElsevier%2520Dagelijkse%2520Nieuwsbrief%7c24-apr-2012%7cCDA%2520nu%2520tegen%2520uitvoering%2520PVV-plannen%2520uit%2520gedoogakkoord

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10704/Kabinet-Rutte/article/detail/3245616/2012/04/24/Besluit-PvdA-maakt-verkiezingen-na-zomer-vrijwel-zeker.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20120424

Share
Dit bericht is geplaatst in C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Néé der lands One Hope in bange dagen, Nieuw Radio - programma Geert Wilders, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>