A C T U A L I T Y – D A Y A F T E R T E E dat L i n k s of R É C H T S om zijn Slag slaat

Het P – ersoonlijk V erraad V an Samsom and Delight la

Loopt als een Haersma Buma Puma sluw door de voor en achterbankjes van de Tweede Kamer. De Ab Klinklare No Nonses van Dè ‘Jézus bij de P v d A’, en niet bij de C D A heeft iederéén vrolijk op zijn Politieke Feestnummer gezet.. De Démocratie ten top … Iederéén gaat en ging Voor- Middernachtsdroom voor de Ogen van de gehele Naaitie af.. Blijkbaar heb ik slaapverwekkend gister avond het Moment Súrprème Rhadakrishun gemist .. En zo zou je eerder van de C D A verwachten dat ze voor ‘Het Zingen de kerk uit gingen.’. Maar ja, met de ‘Hoogste Stem verheffing’ der ‘Poliniettische verkleffing’ ging de beter wetende Plee beeër van de Aër de W C D A achterna, en zongen zij als eerste voor ‘Het Zwingen de Kerk uit .’ Het Hoogste Woord kwam er via de Hoog- misser in de Tweede Kamer Van Buma -Puma er uit .. Nee Meneer DwangSom.. u heeft Uw kans gemist !! En zo wordt wederom om Slnkse Wegen voor de Tweede Keer De Pay van A ars-vijand van Dè W C D A – lètterluck en Figuurlijk Poliettisch Kalt gesteltt !! Ze King-Learen het ook nooit.. Het Vingertje wordt voor de Tegen – partij Het Fucking Middel Fningertje.. En de Stèmarrogantie van de Macht Zetelt bij de Pay van de A ars nog immer Weiter im Unmächtige Kraften .. Weil ich Zäpfte nach Nichts neues Uhr zag ik Ab Klink klare Nonsen ontkennen dat hij ein Führende Sigarette Rolle im nächsten Regierung wollte Spielen..Ze King-Learen het ook nooit en zo blieb Die der – Ich verstrooid hinter der Coulissen En nog hoor ik ‘m op het W C D A toilet Na- Pissen : Dat Gezeik!! Iederéén hetzelfde ‘Koning te Rijk rekenen .. ‘ Wat zou Démooi Gratie nou toch écht in de Tweede Kamer betekenen? ? P ersoonlijk
V erraad V an W C D A en ‘met de Arrowgantie van Diederik Stràfrékenen..

P S : De Politieke Ballen zijn behoorlijk van slag zien er geen Gat in en zitten behoorlijk in de Put

Day after the N A A I T before..

http://www.nu.nl/kabinetscrisis/2797315/sp-en-pvda-openen-aanval-sap.html

klink-niet-beschikbaar-als-cda-leider.html

Binnen gekomen M A I L van een Meneer ….

Heer Joshua,

Een goedemorgen.

Bij deze wil ik u er met klem op wijzen dat ik bijzonder geniet – en vaak ook krom van de lachstuipen lig – bij het lezen van uw ACTUALITY’s. U verkeert werkelijk in bloedvorm.

Het is maar dat u het weet.

Groet aan U,
Willem

Meneer ik word er écht Zenuw achtig van, als U dit welgemeend schrijft..
Ben dan bàng dat ik naast mijn Te Réchtse Bàllen – schoenen ga lopen..
En nog erger ben ik bang dat ik dat Niveau wat u beschrijft niet meer haal!

Maar nogmaals mijn dank, getekend Joshua Hoogveld….

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Mark Rutte, Matthijs van Nieuwkerk, Nieuw Radio - programma Geert Wilders, O V E R V A L L E N, Opiniepeiling, T I T A N I C, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>