A C T U A L I T Y – Commissie spreekt in Commissie Het Laatste Oordeel uit… over..

Commissie .. zegt in Commissie…

K A W O U T E R zie na de Presentatie van Het Witte Zwart Boek door de Bomen zijn eigen Bos niet meer

Commissie spreekt in ‘Com is ie hélemaal Gék geworden’, zijn waardering uit voor het Zwart Boek wat over hemzelf ís uitgesproken. Door de Bank genomen is het in Fortissement wel duidelijk dat ook na Pasen Barbertje moet Hangen Je hoort ze na de Présentatie Vloeken in de Kerk : G v d – A ….

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, Commissie De W I T, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, J O B C O H E N, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>