A C T U A L I T Y – De T R O E S about Partij – Voorzitster van het C D A…??..

De Waarheid omtrent uitspraak of Vooruispraak moet je op je C D A -tellen passen want Geert W. , is overal.. / Die Blonde G zal wel
T R U T Peetoom zeggen maar als ze de waarheid vertelt is het
T R U T H Peetoom

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Nieuwsuur, R U T P E E T O O M / C D A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>