A C T U A L I T Y – Cést ‘l – E X T R È M E qui se Toulouse ou commit S U I C I D E …

Raad die Kale Vàn Zelf Moord aan Vàl door Politie..

Hele Wijk Afgesloten.. maar Radikaal weet niet van Wijken..En is Pasychisch zo door geschoten dat bij Inval van Politie-macht de Kogel door de Kerk en hem ging..Zodat er een Gat in het ‘Gedachte-goed- of Slecht van de Salafisten is geslagen..Nu begrijp ik waarom Jezus aan Het Kruis Hing.. Ook Hij ‘geloofde het wel nadat hij zich niet aan één ‘Gedachte’ op hing.. Daarna hebben ze de Telefoon uitgevonden … zodat iederéén zelf kon bepalen wanneer ie wilde Ophangen..

D O O D Z O N D E -r Geschoten Laatste bericht voor Nicolas Sharckcozy: Il est Vraiment M O R T

Share
Dit bericht is geplaatst in B I N L A D E N en Moordopdracht op O B A M A, Geen categorie, Justitie, Marine Le P E N, Moamed M E R A H, T O U L O U S E - To L O S E .... Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>