A C T U A L I T Y – Ook ik stel me Kandidaat om ….

Ook IK stel me Kandidaat om `De Wereld draait zonder MatthijsNieuwkerk  z’n Nék om te draaien #

Politiek Commentatort  Matthijs van den Nieuwe Kerk draaide Gister avond voortijdig iemands z’n Politieke Nek- slag om

Share
Dit bericht is geplaatst in D W D D, Geen categorie, J O B C O H E N, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Matthijs Nieuwkerk, Matthijs van Nieuwkerk, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>