A C T U A L I T Y – Matthijs van Nieuwkerk en Rutger Castricum gaan een Verbuitend – Media – Huwlijk aan..

Rutger Castricum wordt Stampgast van D W D D ..als dat gebeurt draait iedereen

Matthijs van Nieuwkerk en DWDD draaien door, als Rutger Castricum Stamtafel Gast wordt, en velen Kijkers zich  daarna er van Omdraaien  Of wel, hoe Slim Rechts wederom L L I N K S  in pakt !  Next Step is dat Matthijs van den Nieuwkerk door Geert Wilders wordt vervangen.. Coup ‘d État in Stéél le visie land .. en dat alles om de Kijk en Verzwhíjgcijfers… Véél – iks Snottenberg je dan maar, en andere voor overgeschoven Linkerkant verdw-inkttulèctuelen  zullen dan met een Zéémantisch Graf waar Woorden te kort schieten.. de            V A R A ïatische The ma’s en Thee Mutsen via een een Lawine van Lechiaanse Verbazing het Vrieszoïaanse Onderspit delven, omdat zij zonder die Ballon er geen Lucht van hebben gekregen.. En daardoor is het hele Domroep bestel op ver-sterven na dood … Maar er is een Ontsnappings Theorie: waardoor wij van de Zomer bij Van Rutgériaanse  Types op Zomer vacantie In Castricum aan zee kunnen bij komen van het Lachen  en  de Cultuur-shock.. Of is het uiteindelijke Onvermeiddelijke Zin èrgie van Links en Rechts?   Zo’n Af – Sc huwlijk vooruitzicht , dat het mij niet zal verbazen dat het me niet overdreven zal Lijke als zou blijken dat Rutger en Matthijs Collectief namens Vara en  en het Jeroen P A U W  Net achter de Vissen van de Castricumse zee zijn verdwenen.. waar naar later op de Privé- pagina van de Fabeltjeskrant bleek, dat daar Hans van het Grote Klokken spel achter zat.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Matthijs van Nieuwkerk, Rutger Castricum, V A R A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>