A C T U A L I T Y – Peter Buwalda wil ik voor geen Ako-Literatuurprijs míssen !!

http://www.nrclux.nl/Zoek-boeken-film-muziek-wijn-kunst-reizen/nl/page/179/?S=buwalda&more=&gclid=CIOGut29kqwCFUKIDgodAX71lg / Naam Buwalda zegt U niks? Wacht maar af vanavond AKOliteratuurprijs Maar U heeft uzelf toch niet afgeschreven?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Peter Buwalda wil ik voor geen Ako-Literatuurprijs míssen !!

  1. Wllm Kalb zegt:

    Buwalda verdient een grote rijs. Na enkele kleintjes, waaronder de niet te versmaden Tzum prijs voor de mooiste zin, dan nu de AKO Literatuurprijs? Het zou mooi zijn. Maar het mooist is wel dat zijn boek nu eindelijk goed verkoopt en de aandacht krijgt die het verdient. Lees het, geniet. Heftig, erg van deze tijd maar vooral literatuur!

    • Joshua zegt:

      Geachte Heer : Ga het inderdaad binnenkort lézen… Maar ben toch benieuwd ,, of bàng dat ie ‘m net niet krijgt.. Tot vanavond.. Groet J,-

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>