S E X T U A L I T Y & de vertrek-vogels

Goeden morgen! lach een tijdje op zaal waar iederéén ‘s-morgens overtijd namens de Diérectie aan z’n trekkkn kwam! Soort Poepber-humort, die van alle tijden is, en was ! daar moest ik aan denken toen ik al die Trekvogels voorbye bye zag vliegen ! Zo te zien ! Knap van de Natuur! De wint-er-tijd bij !maar hebben die ‘Vertrekvogels dan geen last van het vierus?Quo-Fitt the Battle of Jericho Jericho !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>