A C T U A L I T Y –

Actuality
Joshua
Spring naar inhoud

Home
Over

← A C T U A L I T Y – En hou je
A C T U A L I T Y – z O N- S O N S- J O N
Geplaatst op 23 september 2020 door Joshua

Een Y A C H T van 500 Miljoen Gesubsidised for over P I N G – P I N G en nu komt P o n g Pong Pong…dan komen de S H E – Nay-zen Oh Holy W O N g W O N !

Prachtig De Z O N gaat hier de Mist in! Die Z O N gaat de Mist in. Ik zal hem missen in de Einde der Tijden, Als ik mijzelf in het einde der tijden, zie weg glijden, Ik schrok mij een beroerte van een Trou-ma-ma.. Maar gelukkig lag de Ladder net te hoog, alsdus een bevriende Psycho-lóóg-er-niet om! Op weg naar Het einde nog niet in-zicht! Wég-wézùh als het wordt vernicht en verneefd, als je nu maar met twee Lucky Birds on youre shoulder verder leeft

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>