A C T U A L I T Y – En een ingeplaste voor-uitzending

De Persconferentie van een ingelaste F-oud en Nieuw-uitzending gaat alleen door als in alle stadions en De Hel en de Hemel iedereen achter, de Zwarte Miscussie gaat staan! Verder gaat iedereen achter elkaar de kleurrijkste Polomayionaise dansen bij Jansen dansen En door een Ingepeste Houding valt alles wel mee! En verder zit er een Knop aan die T V

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>