A C T U A L I T Y – Normaal- gesproken denk ik B I J – B E L aangespsroke

A C T U A L I T Y – Normaal- gesproken denk ik B I J – B E L   aan Fietsche, en Nietsche.. maar met die Sprinkhanen-plaag, hadden we toch  beter moeten weten !Die üntergang des Abends-landen!!? En staan we  met een Mond vol tanden, zo lang we die nog hebben!! En Mond-kàppen noa in Het StáDion van te kijken! Snubporters gaan soms over Lijken nergens op! De Bij-e Bij-e, eh Bye Bye’s en de Liemboerghscge Vlaais zijn ook al uitverkocht…En het Sof- Festivalt ook niet meer tegen..Nog twee dagen en we zitten om Éng-land ook niet meer verlegen! Dus, alle Minliesch die tegen Neu-kropa zijn , pak je Biezen! Want we houden je in de Schmieszen! There’s no E X I T – N E X S H I T  E N D  – B R E X I T ! Rule Euro-tania Neutania Rules The W A V E S  We are all Re-members off The Slaves ! B R E X I T – Relax-it Don’t do It So, after The Locuses, de Sprink-hanen de Vorstten, moet het Wors-ten van Greet Brittan nog komen! Bore is Clitoris Johnson of a Preacher-man… The Only  the Lonely; its Nauw or Neffer? Who is Clever? The Brexit will come over you ! Reach out e n d  Touch somebody’s Friend : “To make as better place in the Brexit-nexit Weak-end !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>