A C T U A L I T Y – 7 5 J A A R G E L E D E N

D’r aus mit der W I TC Z, geen ausch witz?

Nee hee, geen grappen maken, was ik ook niet van plan! De grap is juist, dat ik drie jaar geleden, naar dat,’Auschwicz zou gaan! Met Selma schepel. alles was geboekt! En wanneer gaan we? O K, we gaan dan op mijn Verjaardag! In februari, wanneer het stervens koud is…. En toen die storm-achtige vrijdag-avond, reed er een Ambulance door het dorp! En nu 4 jaar later is Auswietz  meer in mijn gedachte. Selma vond dat ik naar Auschwietz moest gaan! Zij was er al geweest! En wat zo strange is, dat ik in 1 9 6 6 de Beroemde foto zag met de gevangenen, en hun krijtstreep pyama’s.jaren maanden keek ik naar die foto! En ik riep, zei in mijzelf.. wat zit je nou te fantaseren! Van Réïncarnatie had ik nooit gehoord! Totdat  ik na het zoeken van mijn roots een spontane Regressie kreeg! waar ik gelukkig goed uit kwam! En het feit dat velen vinden dat ik joods ben! En de tekst: “Jij wilt zo graag Joods zijn!”je bent niet joods! Je bent ein bisschen Familie von mir, zei een Duitse Vriendin, die ik daarna, nooit meer heb gezien! Ik ben ook gestopt met zoeken..The Heritage heeft ook niks opgeleverd.

Ik ben H A S H E M  : J A M ofwel Sjem! Whats in a name?

P S: Meneer Koppenol denkt ook dat ik Geréïncarneerd ben..

Maar ik was altijd met Is-Mísraël bezig!

Zullen we het nu over iets anders hebben?

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>