A C T U A L I T Y – En Bommen en granaten

A C T U A L I T Y – En Bommen en granaten Eli Eli Samaritaan Waarom hebt ghy mij in Gottes naam verlaten?

Goeie ‘s Morgens: Ga mijn tijd niet doodden met ‘Lijken die niet uit de kast komen!’ ‘Erdoodt kan’, en Strafleiders die een I Kukeleque van een S- 5 President hebben,eh Precedent overslaan! Bommen en granaten die Beestelijk gestoord er naast zaten!

Zei drie jaar geleden al dat, als de S- 5 keuring nog bestond, Trump zeker zou worden afgekeurd!En dat beginnen ze in Het Capitool ook door te krijgen! Beter te laat dan in Het Land van ooit!
En die Snurkse-inval…, hebben ze geen betere invallen?
Zelfs bij het Nééderlandse Foodball-helftal, zien ze er geen Brood meer in!

En de ’s EX T R A Teresstials krijgen en kregen de Instructies om die Aarde te passeren! Hoezo, nou omdat er gezegd werd, dat in en op ‘Modder Earth’ ze iederéén af-maken! Dus snel door-en voor-bij vliegen!
En in Hurk-kije duiken ze ook onder, door dat gedonder! En is iederéén die niet ‘thuis’ geeft verdacht op zoek naar een Nieuwe Wereld-macht en leider- of af-leider!
Ooit op de Reedio gehoord dat deze Eeuw nog erger wordt, en is, dan de afgelopen Twintigste Eeuw! Maar The Hòl-lantse-fanter, met strijdloze achter-tanden z’n Tong in Chique laten zien?

Ik zoek nog steeds in het Dorp naar Het Bankstel van Gert en Hermien! Goeden Morgen:”Ik heb het hier wel gezien! Prettig Weak-end! Wie kent niet die Miss, nee niet van die Priester,en de R K: ‘Mis dien Aars niet’, en de Tsja Cha Cha! Denk daar maar eens over na!

Cha Cha Cha : De Groenteman! Wat zullen we eten? Jaren 50-zestig van de vorige eeuw, ben ik nog lang niet vergeten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>