Van L A B O U R – I N G krijg je sowieso een kind

~
Van L A B O U R – I N G krijg je sowieso een kind

Hello Good Morning Earl of Pearl and always Sucksex-seeds when l L AB O U R from B R E X I T Than N E X – I T ends in that it, without the S H- I o u t! So Labour is started, and we- wie krijgen zo langzamerhand er een Kind van ! Probleem dat er bij komt is dat de grootste Wereld-trein orgieanisation , niet meer als een E l C O O K en trein loopt! Kortom Brex-it e n d You’re N E X T it lopen langs the Cliff Richards of D O V E R ! En en ‘Outre Mèr-de’ worden ze alleen maar Dover! Wat zo Bi- zonder is, is dat, is dat ze beide- kampen verdampen, en niet dezelfde Taal spreken! Vrij Vertaald : The Brittan werden Néécopronomisch te weinig aan gehaald! The Brittan willen terug naar een tijd, van just aftherthewar! En sindsdean e n d James Dean, willen ze no more or No Way to stay in the Union ! But they still have the Union Jack! End Boris Clithoris says like Cor-Been : “Hou je back!” End so my Fellow Yellow Americans, eh sorry,Hou je Back-benchers poten stijf, want een Billboard-poster of the Queen is wat er overblijft !
U heeft volkomen gelijk:”Gelijk spelen’, ja maar dat doen we toch ook? ‘Gelijk spelen!’ En wat hoorde ik overal gister-middag in de voorspellingen van niet de minsten, van Winsten-winnen maken we geen punt van : “Een N U L – L U L of minder : The winner takes it all, als stunt man met Bàllen P S V – Ha Ha J A K S maken we in een gelijk-spel nooit een punt meer of minder van! Dit onder voorbehoud-en hoed, en heb het moed om te verliezen of te winnen, Gelijk-spel of spelen is altijd je Ego an Lego verspelen ! Niemand heeft gewonnen of verloren, en op nummer drie eindigen…, héé hallo nu spring je opeens over op de snelste man vanuit de Bocht? Peter Winnen, waar is die gebleven? Dat zoeken we als X-petters even op ! ‘Oh, je zit nu via –via terug te kijken naar die Beelden?’. Studio Sport……….
V r o e g g h e r, ja vroeger was alles veel beter! Hallo zeg, weet je wel –wakker worden!”dat je al een hele tijd in slaap bent gevallen ? ! “En blijf dat vooral zo doen ! Weg-wézùh ! Ga es, een goed book lezen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>