A C T U A L I T Y – Wie ‘nyaaitboris-hoores- clitores een oor aan

“D ie Naait after the Day bi fore…….”
Wie ‘nyaaitboris-hoores- clitores een oor aan,’ die nie-t wil luisteren! U kunt gaan! Hoor ik ze ‘fluisteren!’ Order and one-order was wel het toppunt van die Untergang vom Gunther Johnson! Steptoe end Son, ofwel Stief-end-Steeplebeen,waar gaat het met de Dom mogratienaar toe? Overlopers en dubbel lopers on the floorisant zag het er gisteravonds uit! Van-onder-uitgezakt en Boris er uit gekakt werd de Démooi-gratie slaapverwekkend in beeld gebracht! De Rees was gelopen, en het wordt, werd tijd om het Lower House net zoals die Storm in de ba Ba Hama’s om te dopen! Als je daar mee met ‘tussentijdse-verkies-zingen boven stemmen,’ mijn verstands-arts kan domkopen! Graag, want yesterday evening stond iereen met een Back bencher vol tanden!! En ik prefereer een storm in een glas water , of een bek vol tanden van plestick in een glas, want sommigen stormen doorstaaan de tand dès tijds! Toen ik er nog niet was! Maar dat was toen geluk heel gewoon was! Nu is politiek net als een Naai-jaai’s-storm. En mijn moeder stopte gaten, door het oog van de Naald. De toekomst werd toen met W-armoe terug betaald! The Future ours to see qué sera séra, what ever will be to bi or not to be! Thats no longer a Question !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>