A C T U A L I T Y – van Wim Crouwel – Anton Beeke, en ander politiek gewouwel!..

Negentig jaar is een mooie leeftijd , om metje eigen Voornaam en Hoofd-letters en eigen postzegels je Rouwkaart te versturen!

”Waar heb je het over?”Nou hou over die man-ontwerper van de Postcode; de Telefoon gids, allemaal van de hand van een ‘L-ètter-lijke Totall Design! Die sign en waren niet wegte slaan in de jaren zestig! Anton Beeke ging ‘m vooraf !

Thomas C O O K is Bankrupt The C O O K is op !

Wij schmelten nog niet voor the Brexit, maar the North Pole is met the Climate change, nog niet net zoals Boaring Johnson under Controle! Or E X I T And the Polarisation end the Master- Bation arent on the same Level clavel!

Zeur Paul Mc Cartney gaf een Minterview over Brackshit bij the B ye B ye C ee you glad when its over!
E N D the |Eye’s and Lies Big Lies have it ! David Camerwrong insulted the Queen of Schotland, sorry the Kwien of Énglend! Nu begrijp ik het wel waarom het in Krengland niet werkt Distatort Clitoris Bomsome k ontslaat het parlement en het kontsulaat, en begint opnieuw met zijn besluit!

Dat is het’m : “The Arrogant Basterds, The English voting system! E N D The Tradition in The Hous – Mouse of Oh my Lord-s’ My sweet Lord of George Harrison! And Oh Joko Oh no no no, when she passes away of Yesterday Oh I believe in Mingland !

Y E S T E R D A Y All my floubles seems so far away. But I do believe in Masterbay hee hee hee Hay !

According to the Rule of Law is the duture of Brin-gland together Suspendid for Its nou or never !! So now we get the King of Fuck and Roll Back! Hold you’re Back, end Leave me alone Cause there’s only the Loneley One Blues Brother, end Royal Orbison I cant clearly see you now, so move the Glasses of divine now a days we ‘ve another e p s t e i n ! End The B A C K Stops here end in the E U they make Progress ! Is it Clear ! They make a Backstop behind you’re Back? Who’s Bek ? End in Hollans doe we zee : Hou je Bek! Hold you’re Back, end close you’re eys!

PS : England has become through Clitoris Bom-some a Communiste Country in a English Country Garden !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>