A C T U A L I T Y – Nine Eleven Minutes before the Touch down

Nine Eleven minutes befor the Touch down

Eighteen Years ago à gó gó ‘keem ik hoom!’, van een accupunctuur bewhandeling, en was in een diepe slaap ! De T V stond nog aan, en terwijl ik ontwaakte uit nog geen slechte droom, zag ik een illegale Film, er was dus weer gehacked bij A T 5, dacht ik! En opeens zag ik Philip Freriks op zo’n kantoor stoel springen, en begon met ee verslag, waar door iederéen ver van slag zou zijn! Nein- ielèven en drieduizend-kruisjes, in to Heaven and Hell broke loes!

Moest naar iemand toe, en zag in een kroeg te vele mensen voor de Tele-staan. En vroeg me af waar dat gebouw in-stortte? Ik dacht onmiddellijk aan Bin Laden, wat als woord in het oosten van Néé-der-landt als dialectische woordgebruik veel wordt gebruikt!
Bij de buren werd een dochtertje geboren,en drieduizend familie-leden verloren hun toekomst! En nu 1 8 jaar later, weet ik net zoals met John.F. Kennediemensen niet opschietten?! Waar ik was in 19 6 3-tig! En dochtertje is een mooie Dame geworden! Bin Laden werd een ‘be-laden naam’! En Oh Bama kreeg de Faam en Fame, end de Na-bestaanden Eternel Flame!

En je zou ‘m als Playbeeër-zie-dent’m een one way ticket to the Paradise of Fuck-off willen geven! Maar juist met T R U M P – geschal en veel Getwitter en getweitter zal dat dus ook wel overleven! En we zitten net als in de vorige eeuw in het Inter- bel’ m! En Hitleriaans betekent dat niet veel goeds! De schmütsch zit m in dePolitieke Poets bakken, en ‘m verder door de grond van Nein Eleven te laten zakken!

Reach oud en touch somebodies hands , e n d make this a better plees if joe ken!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>