A C T U A L I T Y – Neu-ken die Persoon niet

‘De Wereld draait door!’ Heerlijk ken ik eindelijk op Fuckantie! Want ik ben van oude Fuckanties gewend, altijd thuus te blieben ! Wij gingen nooit op Fuckanties! Keken al in 1 9 5 6 naar het Soffesti-viel niet tegen!
En Ho ho moo mooi fiel bestond al hélulmaal niet ! Alleen als die Valse Nichtten gingen zingen ‘a la Zang Remo : ‘non oh leta per amati; Pazza Idea qui fa La more quon nui !
Op het Bankstel van Tante Mien heb ik menig Soffestival gezien: Gr-reetje Kauffeld, Gerard den Bra bander! Een beetje ‘Verneukt wordt iederéén wel een beetje!’ Hé hallo, dat woord bestond nog niet eens!
Als je dat al over je schaam-lippen kreeg werd je voor een maand in de koelcel gestopt! En sinds 1 9 5 6 keken we televisie voor een stuiver bij je tante in het dorp van Ome Wim en de voetbalpool!
Meneer sjonneberg, daarom kiek ik hieden-te-dage niet meer naar de Thee Véé. Hou je veel vrije tijd over om langs, en om de Grachten-gordel heen, je eigghù Vrije geluiden los te laten! En dan heb je ook nog kans Beau van sterven Dorens in een fietstunnel tegen te komen! En dat de wereld door naait als ik niet kijk, is best een bevrijdend-gevoel! Nee Nee, ook niet naar Zomer-kwasten gekeken! Maar één vraag: Weet iemand hoe laat die ‘voor-uit-zending in de Hahooihal van het bhoerenleven beghint?’
P S: In het jaar 1 9 6 5 gebruikte Remco Campert het werkwoord ‘N’eu-ken geen ander voorbeeld van op de Reedio! En werd min of meer bij de Va Va Vadio en de Vee Pay er Oh,nmiddelijk ‘k-ontslagen!’Neu ken die persoon niet, anders ha ik ‘m er al lang uitgewipt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>