A C T U A L I T Y – ‘Ple S I R E : Het Leven is geen weg ge gooid geld!’

‘Ple S I R E : Het Leven is geen weg ge gooid geld!’

Steeds meer mensen gooien hun Koffrauttomaat na een verkeerde opmerking bij het Grof vuil! Je kunt naakt tuurlijk ook als je naar de Knoppen gaat je knop omdraaien! ‘Knop omdraaien?’ Je cunt natuurlijk ook in een Knopomdraai het Koffiezet apparaat bij het grof vuil terug draaien! Het eenige recht van je partner is het Aanrecht was vroeger de géén-manciperende opmerking, om mannen die de gebruikers voorschriften van de vrouw met een ‘Fluwelen handschoen ook niet aan konden!
Dus de S I R E –latie met je ega, is de vraag of de men met haar méga, of haar en of Hem weg bij het grof-gebackte vuil zet. Ik ken wel ieamd – een vrouw by the wee, die de Muffrauw de Jong van Wakker Néé Néé Nederland, wel van het Buis wil afslaan! Of bij het Grof Vuil van nog niet hélulmaal Wakker Nederland wil zetten! S I R E L A T I E of Zierelatie dan te vergeten! Gooi niet zo maar als ‘Vrouw Man overboord!’ Want dan ga je naar de knoppen!
Ik heb een Koffiezet apparaat waar van de drukknop aan/en uit-knop stuk is! Ik moet met een Ballpoint punt aan het knopje frutselen…., totdat het lampje gaat branden! Leuke ‘Vrije-Sire-tijds-besteding’ is dat ! Dus zet je vrouw of partner niet zo gauw bij het Grof vuil! En al hélulmaal niet S I R E latie kan altijd béter! Lieve schat blijf je nog even, Ik heb S I R É lationele oploskoffie voor al je problemen! En wat vond ik laatst bij het grof vuil? Zo’n Plestick-sick opblaasbare Vrouw!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>