A C T U A L I T Y – Volgens een onderzoek is Homosexualiteit geen Geen! De-geen die dat wel vindt …

S H A M E – S E X – M A R R I A G E !! Health

Volgens een onderzoek is Homosexualiteit geen Geen! De-geen die dat wel vindt …

There’s no one ‘gay gene,’ but genetics are linked to same-sex behavior, new study says
Oh, nou snap ik het, zit het zo in mekaar Ik dacht altijd al, dat het niet klopte, dat mijn Hard ging Bonken, als ik die Man in de Spieghel zag !! Maar tegelijkertijd dacht ik ook, toen ik mijn nevenbeeld tegen kwam zei! Weg weeszùh! Het Dwarscisme van de Psie cology!!Weter-en-beterschappers hebben ‘k-ontdekt dat de Vanzelf-bevlekkende Vara ieaties op een ’s-Linksthema niks met een Thee-matische Moedere aller liefdes Prohomosensueel niets met een ‘Geen’te maken hebben! Dùs hoef je de Prohomosensualiteit niet stik-matiseren! Zeg maar : dat het een ka-doodje van de Secréator is! Dus als je het bedrijft-bedrijf je het niet, en menig bedrijf die daar Falliet aan ging, toen ze zich van de Sticht-matisering geen ene reet aan en aftrokken! |Het is een ‘geschenkt a gift from Gee Oh die-, ja die ken ik wel! Geen wonder dat bij die Kuttholieken Het verschijnsel eerder de norm dan de uit-zonde-ring is! En laatst hoorde ik de Echo op en aan het strand van een onzeïge geeneenling, die riep Zee oh Zee neem mij met het water in de mond naar een ‘flikkerende schoonheid mee!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>