A C T U A L I T Y – l i n k s g ó ! gó ! G o g o n o t w o m a n !

A C T U A L I T Y – l i n k s g ó ! gó ! G o g o

Nooit naar Lingo gekeken, wel naar the Lingerie, maar sinds Mie en Ba-me-to, is het al snel ‘to de Loe’ ge-worden. En bij Loetje kun je een Smoessi, eh sorry, schmousci après les Lèttre en ètters krijgen!

Nou moet ik vaker naar het toilet als ik die Bal lutjes hoor vallen. En ja, Ballet me go go , op mijn beleefttijd Link-go go go, tja dat hoef je niet tweemaal te zeggen, want dan stap ik onmiddellijk op!

En aangezien ik thuis twee van de l’Ètters heb zitten die ik met Tape one op het Bangk-stel moet plakken!, heb ik de ouderwetse Stèkker er uit getrokken !

En verder is er niet zoveel gebeurd! Ja, er is een Bird uit de lucht geschoten, die vloog te Drônen. En er zijn staids meer Minglische bedrijven die over Het Kanaal naar Emsterdamned afdrijven. En daar heeft Clitores Bhohoorrieson Jonhson, geen last van. Die stuurt iedereen Brecks-it or nexit, het oerwoud van de Dramazône in ! Maar voorlopig zijn we uit de brand-netels geraakt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>